ANNONCE

Virussmittet på natklub: Var du der?

9. marts 2020 12:41 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En person smittet med coronavirus festede på Søpavillonen i København. Andre der var der samme dag, bør blive hjemme i karantæne.

Hvis du er én af dem, der ynder at gå ud på Søpavillonen – bedre kendt for tilnavnet Klamydiaslottet – i København, så kan det være, at du er smittet med en sygdom.

Og selvom tilnavnet lægger op til, hvilken sygdom der kunne være tale om, så er det ikke den, der er i fokus.

Artiklen fortsætter efter videoen

For ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed har en person smittet med coronavirus besøgt Søpavillonen, og det får betydning for andres gæster.

Festede på Klamydiaslottet

Torsdag den 5. marts og natten til fredag den 6. marts 2020 har en person festet på Søpavillonen i København.

Siden er personen blevet testet positiv for at være smittet med coronavirus Covid-19.

Den smittede er på nuværende i isolation. Den smittedes tætte kontakter er blevet oplyst om smittefaren gennem Styrelsen for Patientsikkerhed, og de er også i isolation.

Var du på Søpavillonen?

Styrelsen for Patientsikkerhed er blevet informeret om, at personen har tilbragt nattetimerne på Søpavillonen, og det har fået styrelsen til at informere andre, der var til stede samme aften på samme tidspunkt som den smittede.

Hvis man har besøgt Søpavillonen i tidsrummet mellem klokken 23.00 og 02.00 natten til fredag den 6. marts 2020, så bør man blive hjemme i 14 dage.

Har man ovenikøbet været på Søpavillonen og efterfølgende haft feber, hoste eller åndenød, skal man ringe til egen læge eller vagtlægen og oplyse, at du har været på Søpavillonen i samme tidsrum, som den smittede.

Styrelsen understreger, at man under ingen omstændigheder bør besøge sygehuse, plejecentre eller lignende, da de personer er særligt udsatte, hvis de bliver smittet med coronavirus.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu