ANNONCE

Virusudbrud lukker Trumps golfresort i Florida

20. marts 2021 08:47 | Af: Ritzau Fokus

Ifølge ledelsen er flere medarbejdere på resortet Mar-a-Lago blevet testet positive for covid-19 for nylig

Virusudbrud lukker Trumps golfresort i Florida
Dele af Mar-a-Lago er blevet lukket ned for en kort periode på grund af et coronaudbrud. (Arkivfoto) Foto: Mpi34/Mediapunch/Scanpix

Dele af tidligere præsident Donald Trumps golfresort i Palm Beach i delstaten Florida, Mar-a-Lago, er midlertidigt lukket som følge af et coronavirusudbrud.

Det fortæller to kilder tæt på sagen ifølge nyhedsbureauet Reuters.

En af kilderne fortæller, at nogle af resortets ansatte er blevet sat i karantæne “ud fra et forsigtighedsprincip”, og at dele af resortet er blevet lukket for en kort periode.

– Da nogle af vores medarbejdere for nylig er blevet testet positive for covid-19, vil vi midlertidigt indstille vores aktiviteter i strandklubben og i a la carte-spisesalen, oplyser resortets ledelse i en e-mail ifølge The Washington Post.

Det bliver ikke oplyst, hvor mange ansatte der er smittet.

I januar fik Mar-a-Lago en formel advarsel af Palm Beach County for at have overtrådt amtets coronarestriktioner. Det skete, efter at billeder fra stedet af en nytårsfest var blevet offentliggjort.

Billederne viste, at mange af gæsterne ikke bar mundbind.

Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Donald Trump og hans familie flyttede officielt fra Washington D.C. til Mar-a-Lago 20. januar, hvor Joe Biden blev svoret ind som præsident i USA efter Trump.

Efter flere uger uden for rampelyset talte Trump på konferencen Conservative Political Action Conference i Orlando i Florida 28. februar. Her brugte han lejligheden til at gentage sin påstand om, at han vandt valget i 2020 og antydede, at han muligvis vil stille op igen i 2024.

I oktober sidste år var Trump indlagt på hospitalet i flere dage, efter at han var blevet smittet med coronavirus. Også hans hustru, Melania, og deres søn, Barron, blev testet positive.

Ifølge The New York Times skal Mar-a-Lago være vært for flere republikanske begivenheder i april.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu