ANNONCE

Overrasker: Klar til finalen

23. januar 2021 12:09 | Af: Ritzau Fokus

Anders Antonsen faldt sammen i kampen mod Hans-Kristian Vittinghus, som er klar til finalen i Thailand Open

Overrasker: Klar til finalen
Hans-Kristian Vittinghus overraskede stort mod Anders Antonsen i semifinalen i Thailand Open. (Arkivfoto) Foto: Claus Fisker/Scanpix

Mindst én dansker er med i søndagens herresinglefinale i badmintonturneringen Thailand Open.

Det vidste man sådan set allerede inden lørdagens semifinale mellem Anders Antonsen og Hans-Kristian Vittinghus, men lørdag blev der sat navn på finaledeltageren, da sidstnævnte overraskende løb med sejren.

35-årige Vittinghus vandt 21-19, 21-8 i en kamp, der startede tæt, men sluttede som en ensidig forestilling i Bangkok.

Lidt senere kan Viktor Axelsen gøre ham selskab i søndagens finale, hvis danskeren besejrer Chou Tien-chen fra Taiwan i den anden semifinale.

Antonsen, der som nummer tre ligger 39 pladser længere fremme på verdensranglisten end Vittinghus, var favorit til kampen og havde føringen det meste af første sæt.

Aarhusianeren var foran 12-9 og 15-12, før Vittinghus med en flot slutspurt lukkede sættet.

Virkede udkørt

Den 35-årige spiller tog teten og angreb nettet på sin første sætbold. Det var begyndelsen til enden for Anders Antonsen.

Den tredjeseedede dansker virkede fuldstændig tømt for energi og vaklede modløst rundt på banen.

Lynhurtigt kom han bagud 0-8 og var milevidt fra det niveau, der tidligere har skaffet ham store titler og en VM-sølvmedalje.

Kun i glimt så man prøver på Antonsens talent, som da han ved stillingen 16-4 i Vittinghus’ favør fintede sin landsmand til den forkerte side.

Men overordnet set var han ikke i nærheden at spille sig i finalen mod Vittinghus, der bare havde et gear mere og fløj rundt i jagten på den store finale i Super 1000-turneringen.

Modsat Vittinghus deltager Antonsen i næste uge i sæsonfinalen samme sted. Det samme gør Axelsen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu