Olesen videre ved VM, Bjørn ude

22. februar 2013 08:50 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Olesen videre ved VM, Bjørn ude
Billede mangler

Den danske golfspiller Thorbjørn Olesen nåede at spille flotte syv huller, da VM i hulspil startede onsdag, inden et uventet snevejr satte en stopper for første runde. Torsdag kunne spillerne så komme på banen i Marana i Arizona igen, og her fortsatte Olesen det gode spil.

 

Med to huller tilbage på banen førte danskeren med tre slag over sin walisiske modstander, Jamie Donaldson, der ligger nummer 29 i verden. Olesen ligger selv nummer 40.

Dermed kunne Olesen ikke hentes og er nu klar til i næste runde at møde sydafrikaneren Donald Clark, der overraskede og sendte verdenslistens nummer 7, Adam Scott, ud i første runde.

Til gengæld må Thomas Bjørn forlade turneringen, efter han natten til fredag tabte til svenske Peter Hanson. Bjørn lagde ellers godt ud med at føre med to slag efter de første fire runder, men med godt spil på hul 11, 13, 14 og 15 vendte svenskeren kampen og vandt.

Og Tiger Woods og Rory McIlroy er overraskende ude af turneringen efter nederlag til henholdsvis Charles Howell og Shane Lowry.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu