ANNONCE

Voice: Ingen ville have L.O.C.

16. september 2012 07:00 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Voice: Ingen ville have L.O.C.
Billede mangler

Det kan se ud til at blive svært for rapperen L.O.C. at genvinde TV2’s Voice – Danmarks største stemme. Fik kun én sanger i første runde.
 
Noget kunne tyde på, at sidste års sejr for Voice-dommer L-O-C – alias Liam O’Connor – kan blive en hæmsko for ham i dette års konkurrence.
 
Da TV2 blændede op for første omgang af Voice – Danmarks største stemme lørdag aften, var det nemlig svært for L.O.C. at tiltrække sig sangere.
 
Selvom han flere gange vendte sig om i den røde stol og dermed tilkendegav, at han gerne ville have sangerne i blindtesten, så var der ikke rigtig nogen, der bed på. Først til aller sidst lykkedes det for L.O.C. at få den 34-årige midtjyde, Anders Gøttsch, på sit hold.
 
– Det er skarp konkurrence. Jeg kunne sejle lige igennem sidste gang – det kan jeg ikke nu. Folk har vænnet sig til mig. De har fundet ud af, hvad jeg er for en type, sagde en grinende Liam O’Conner.
 
I aftenens program fik Sharin Foo tre sangere. Dets amme gjorde den nye dommer, Xander, mens både L.O.C. og Lene Nystrøm måtte gå fra showet med en enkelt sanger hver.
 Så du Voice – Danmarks største stemme? Så LIKE artiklen og giv din kommentar til det programmet her:

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu