Vold mod betjent: FCK-fan fire måneder i fængsel

3. december 2012 13:35 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Vold mod betjent: FCK-fan fire måneder i fængsel
Billede mangler

FCK-fan fra Hvidovre skal fire måneder i fængsel for fodboldvold, oplyser Københavns Vestegns Politi.
 
Manden, 25 år, blev dømt for groft at overtræde den offentlige orden og grov vold mod politibetjent efter en fodboldkamp den 8. maj 2011 mellem Brøndby IF og FCK.  
 
En gruppe fodboldbøller opførte sig truende og aggressivt efter kampen på Park Allé ved Brøndby Stadion. Flere kastede ting efter politiet og gik til angreb på tjenestehunde.
 
Manden var en af de mest aggressive af uromagerne og kastede to trækævler efter betjentene. En kævle ramte en betjent i brystet.
 
I dag – mandag den 3. december – faldt der dom ved Glostrup Ret. Han fik fire måneders ubetinget fængsel. Retten lagde ved strafudmålingen blandt andet vægt på, at der var tale om meningsløse hooliganuroligheder.
 
– Vi tolererer ikke voldelig og aggressiv opførsel. En fodboldkamp skal være en festlig og ikke mindst sikker begivenhed, siger anklagerfuldmægtig Nina-Maria Hansen.
 Dømte overvejer at anke.
Den 25-årige har også på baggrund af episoden fået karantæne af Københavns Vestegns Politi. Han er dermed udelukket som publikum i to år fra fodboldkampe i Danmark, hvor blandt andet superligahold deltager.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu