ANNONCE

Voldgrav efterforskes: Det leder politiet efter

10. marts 2020 11:48 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Sydøstjyllands Politi foretager tirsdag en politioperation ved voldgraven ved Vester Voldgade i Fredericia.

Mandag den 24. februar 2020 blev en 24-årig mand skudt og dræbt på åben gade. Lige siden har Sydøstjyllands Politi efterforsket sagen.

Det fortsætter i denne uge, hvor de tirsdag er til stede ved voldgraven ved Vester Voldgade. Politiet leder efter effekter i voldgraven, skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter videoen

Dykkere i voldgraven

Foruden at politiet er til stede ved voldgraven, så bliver de også assisteret af dykkere fra Søværnet.

Det er en omfattende sag at efterforske mordet på den 24-årige mand fra Fredericia, og politiet følger nu op på spor, der peger mod, at der i voldgraven kan findes effekter, som kan være betydning som bevis i sagen.

Sydøstjyllands Politi kan ikke uddybe, hvor sporene stammer fra, eller hvad, der konkret søges efter i voldgraven.

Hjælp politiet

Sydøstjyllands Politi vil stadig gerne høre fra borgere, der kunne have viden om dagen for drabet.

Personer, der har befundet sig i Fredericia i området ved eller mellem Ungdommens Hus på Norgesgade 46a og DSB Mindelunden ved Holtens Bastion sydvest for Sjællandsgade mandag den 24. februar i tiden fra klokken 08.00 til klokken 15.00.

Sortklædt mand

Mere specifikt personer der i tidsrummet fra klokken 08.00 til klokken 13.30 har iagttaget en eller flere personer, der havde påfaldende eller usædvanlig adfærd, eller som kunne have gemt noget på stedet.

Eller i tidsrummet fra klokken cirka 13.50 til cirka klokken 15.00, der har iagttaget en mand på en sort scooter iført en sort styrthjelm samt mørkt tøj, eller en mand i gang med at klæde om. Det kan også være en mørkklædt mand, der kører på cykel.

Hvis du kan hjælpe politiet, kan du tage kontakt på 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu