Voldsoffers respirator slukket: 21-årig mand fra Frederiksberg død af sine kvæstelser

21. januar 2012 05:23 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Voldsoffers respirator slukket: 21-årig mand fra Frederiksberg død af sine kvæstelser
Billede mangler

Voldssagen fra Frederiksberg natten til fredag, hvor en 21-årig mand blev livsfarligt kvæstet, har nu udviklet sig til en drabssag.

Den 21-årige unge mand, var natten til fredag udsat for et brutalt overfald ud for sine forældres hjem på Kong Georgs Vej på Frederiksberg. Han døde fredag aften på Rigshospitalet.

Kvæstelserne i hovedet var så alvorlige, at familien fredag aften klokken 20.38 besluttede, at der skulle slukkes for den respirator, der holdt ham kunstigt i live.

Politiet ved stadig ikke, hvad motivet til det brutale overfald var, hvor en gruppe på mellem otte og ti personer jagtede den 21-årige mand og overdængede ham med slag og spark, da de havde indhentet ham. Om der også blev brugt køller ved overfaldet er fortsat uvist.

Umiddelbart efter overfaldet er to biler – en sølvfarvet BMW og en lys Ford Mondeo set køre fra stedet ad Nordre Fasanvej mod nord. Men om de har noget med overfaldet at gøre, er fortsat uvist.

”Vi arbejder ufortrødent videre. Men vi vil fortsat meget gerne høre fra vidner eller andre, der ved noget”, siger Hans Erik Raben fra Københavns Politis drabsafdeling til Ritzau.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu