ANNONCE

Voldsom brand forventes slukket til midnat

7. april 2020 17:12 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Det ulmer, og det forventes først, at branden er slukket omkring midnat.

En kraftig brand har udviklet sig i et affaldsoplag på Glostrup Genbrugsstation, hvorfor der driver tyk røg over området – og ud over den nærliggende motorvej Motorring 3. Det bekræfter vagtchef Lars Guldborg fra Københavns Vestegns Politi tirsdag eftermiddag.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Branden blev anmeldt klokken 14.53, og den er efter sigende opstået i en container, men langsomt bredte flammerne sig ud over den, og derfor er der ild i et større oplag af blandet affald. For eksempel gummi.

– Røgen lugter ikke godt, men der er ikke beboelse i nærheden. Hvis man er genereret af røgen, skal man lukke døre og vinduer. Der er stadig motorvejen, men her er der jo ikke nogen, der skal tage ophold alligevel, siger vagtchefen.

Han har fået melding fra Hovedstadens Beredskab, der er tilkaldt til brandslukningen, og herfra er beskeden, at det givet vil brænde i affaldsoplaget til omkring midnat.

– Selve branden er begrænset til området, og den har ikke fat i bygninger. Der skal meget vand til at slukke den, og ilden ligger hele tiden og ulmer, så jeg vil tro, der skal flyttes en masse ting hele tiden, siger vagtchefen.

Det har ikke været muligt for Newsbreak.dk at få kontakt til Glostrup Genbrugsstation tirsdag.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu