Voldsom brand i nat: Købmand og pizzeria er totalt udbrændt

11. juli 2018 09:47 | Af: Newsbreak.dk

Købmandsbutik og pizzeria brød natten til onsdag i brand og først her til morgen er branden helt slukket.

KLIK HER og se. Video: Local Eyes.

Der er sket omfattende skader på købmanden i Spørring mellem Randers og Aarhus på Gl. Landevej. Klokken 02.40 natten til onsdag brød der af endnu ukendte årsager brand i bygningen, der også huser et pizzeria. Politiet har evakueret beboerne i nabobygningerne og afspærret vejen.

Det skriver TV2 Østjylland.

Se flere videoer fra Local Eyes

– Her kl. 8 skulle branden være helt slukket. Ingen personer var til stede i bygningen, og der skulle ikke være tilskadekomne, siger kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, Jakob Christiansen, til TV2 Østjylland og fortsætter:

– Vi har spærret Gl. Landevej af for at kunne lave brandstedsundersøgelser. Vi kan endnu ikke sige noget om årsagen til branden.

Den voldsomme brand har dermed også betydet, at bilister har skullet finde en anden vej gennem Spørring, og bus 117 kører med ændret rute.

– På grund af større brand på Gl. Landevej, er det desværre ikke muligt at betjene stoppestedet ved købmanden og kroen. Busserne kører i stedet via Højgårdsparken, skriver Midttrafik på Facebook.

Mange brandfolk har arbejdet hele natten med at få styr på flammerne, og altså først her til morgen er der kontrol over branden.

Kilde: TV2 Østjylland

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu