ANNONCE

Voldsom brand: Nu er mand efterlyst

16. juli 2020 17:20 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En mand blev set i området nær en voldsom villabrand tilbage i maj. Nu vil politiet gerne have fat i manden.

Voldsom brand: Nu er mand efterlyst
Huset er mere eller mindre brændt ned til grunden. Foto: Fyns Politi

En brand i det nordøstlige Odense tilbage i slutningen af maj har nu fået Fyns Politi til nu at efterlyse en mand, der er set i området på det tidspunkt, hvor branden brød ud den 22. maj.

Branden opstod i Krogsløkkeparken, nærmere bestemt i nummer 24, cirka klokken 01.40 i Seden. Politiets efterforskning har vist, at branden blev antændt forsætligt, samt at der blev brugt brandbare væsker. I det tætbebyggede villakvarter udviklede branden sig så voldsomt, at man nu formoder, at huset nu skal rives ned.

Ingen personer kom til skade ved branden, men et vidne har bemærket, at der cirka klokken 02.00 gik en person ved Krogsløkkeparken væk fra brandstedet mod industriområdet på Vestbirkvej.

Personen gik og talte i mobiltelefon og nu vil Fyns Politi gerne i kontakt med denne person.

Fyns Politi har frigivet en beskrivelse af personen, der er tale om en mand af mellemøstlig herkomst, der er voksen. Manden er cirka 183 centimeter høj og ‘bred/kraftig, men ikke tyk’, lyder beskrivelsen fra det fynske politi.

Han var iført mørk kasket, mørk jakke og lyse joggingbukser med stor hvid skrift ned ad det ene ben. Samtidig efterlyser Fyns Politi flere vidner, der har set andre interessante ting i området.

Har man oplysninger bedes man kontakte Fyns Politi på 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu