Voldsom brand raserer villa: Familie på tre nåede ud før det gik galt

13. marts 2018 09:23 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En voldsom brand har tirsdag morgen ødelagt både bil og bolig.

En familie bestående af far, mor og barn nåede ifølge Midt- og Vestsjællands Politi ud i tide, da en voldsom brand pludselig brød ud tirsdag morgen. Branden har tydeligt ødelagt både bil, carport og store dele af villaen på Læskovvej i Bjæverskov ved Køge.

Midt- og Vestsjællands kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard fortæller til Newsbreak.dk, at brandne blev anmeldt klokken 6.38 tirsdag, hvor efter politi og brandvæsen rykkede ud i stor stil. Indsatsen er i skrivende stund endnu i gang.

– Heldigvis – og det er jo det vigtigste – var alle beboere ude, så brandfolkene gik lige en runde og sikrede, at der ikke var andre mennesker i huset. Der efter begyndte slukningen af villaen, der ifølge mine oplysninger var overtændt, siger han.

Brandteknik

Der er for nuværende ikke nogle meldinger om brandårsag, men Midt- og Vestsjællands Politi har sat sine interne brandfaglige medarbejdere på sagen. Her efter følger en vurdering af, om der skal sendes bud efter brandteknikere fra kriminalteknisk afdeling.

– Vores egne folk undersøger, om der er en oplagt brandårsag at finde, siger Bjerregaard.

Undersøgelserne er endnu ikke i gang, da brandfolk stadig er i gang med at færdiggøre indsatsen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu