ANNONCE

Voldsom busbrand: Brandfolk kunne ikke komme ind

18. april 2019 10:58 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Uvist, hvad der antændte voldsom ild i parkeret bus.

En parkeret bus blev natten til torsdag ædt op af voldsomme flammer. Det krævede en stor indsats fra brandvæsenet at få slukket ilden, der udviklede sig ganske eksplosivt, fortæller indsatsleder Lasse Vinterby fra Tårnby Brandvæsen til Newsbreak.dk.

Bussen holdt parkeret på Amager Strandvej, der blandt andet er vejen fra København til Kastrup Lufthavn, da der pludselig udbrød brand i bagenden af den. Branden blev anmeldt klokken 01.25, og selv om brandfolkene rykkede ud med det samme, så var der ikke meget at redde.

– Lige da vi ankommer, springer det ene dæk, så der var godt gang i den. Sådan en bus er en stor belastning, så det tog faktisk rigtig lang tid at få styr på, siger Vinterby. Umiddelbart havde brandvæsenet dog en klar opgave, der ikke kunne løses.

Det var nemlig frygtet, at der eventuelt lå en chauffør inde i bussen og sov, men på grund af de kraftige flammer, og fordi der løb olie ud fra bussen, hvis døre i øvrigt var lukket, var det komplet umuligt for brandfolket at trænge ind i bussen.

– Heldigvis viste det sig, at der ikke var nogen, derinde, stilføjer Vinterby.

I alt var Tårnby Brandvæsen på stedet i et par timer, hvor der også blev tid til oprydning efter brand og slukning. Newsbreak.dk har et par gange torsdag uden held forsøgt at kontakte Københavns Politi.

Det er således ikke muligt at sige noget om en eventuel brandårsag i den parkerede bus. Det er nemlig politiets efterforskere, der tager sig af den slags.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu