Voldsom motorvejsulykke: Derfor gik det galt

21. april 2017 09:54 | Af: Matias Mortensen, mm@newsbreak.dk

En tysk bilist slap uden alvorlige skader fra et voldsomt uheld på E45 natten til fredag.

Voldsom motorvejsulykke: Derfor gik det galt
Redningsfolk måtte skære en tysk bilist fri, efter et voldsomt uheld på E45 Sønderjyske Motorvej natten til fredag. Foto: Brand og Redning Sønderjylland/Twitter

Newsbreak.dk har tidligere skrevet om, højsæsonen for påkørte hjorte i trafikken, starter i april måned. Og natten til fredag viste der sig at være noget om snakken.

Her endte en bil på taget, og bilisten sad fastklemt, efter et voldsomt uheld på E45 Sønderjyske Motorvej. Det skriver Tv Syd.

Der var tale om en tysk bilist, der kom kørende i nordgående retning ved Christiansfeld, da det gik helt galt. Et rådyr sprang ud på vejen foran bilisten, og da han forsøgte at undvige påkørte han i stedet en anden bil, kom i voldsom slinger, og bilen endte med at ryge af motorvejen og væltede rundt og landede på taget.

Alle implicerede slap fra ulykken uden alvorlige skader. Brandvæsenet måtte dog skære den tyske bilist fri af den smadrede bil.

– Han (den tyske bilist /red.) er blevet kørt til skadestuen, men ser ud til at være sluppet for alvorlige skader, siger vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Flemming Lau til Tv Syd.

Newsbreak.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Sydøstjyllands Politi.

Begge de involverede biler blev totalskadede ved uheldet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu