Voldsom ulykke: Bil med to personer kører ind i vejtræ

13. august 2017 10:05 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Føreren af bilen mistede omkring midnat herredømmet og kørte af vejen - lige ind i et vejtræ. Hans tilstand betegnes efterfølgende som kritisk.

KLIK på videoen og se hvor galt det gik. Video: Local Eyes.

To yngre mænd i en personbil var ved midnatstid natten til søndag involveret i en voldsom soloulykke på Fynshovedvej ved Hindsholm nord for Dalby på Fyn.

Ifølge vagtchef Hans Jørgen Larsen, Fyns Politi, så mistede føreren af bilen – en 34-årig mand fra Martofte – herredømmet over bilen, kørte af vejen og ind i et træ.

– Både føreren og passageren, en 30-årig mand fra Kerteminde, var fastklemte ved ulykken. Vi får anmeldelsen klokken 00.04 og kommer frem med politi, redningsmandskab og ambulance. De to fastklemte bliver frigjort, og da der er en lugt af alkohol får vi udtaget blodprøver, fortæller Hans Jørgen Larsen til Newsbreak.dk.

Se flere videoer på Local Eyes

Føreren af bilen blev overført til Odense Universitetshospital, OUH i kritisk tilstand.

– Vejen har været spærret nogle timer, da vi skulle have en bilinspektør ud for at se på ulykken. Nu afventer vi hans rapport samt resultatet af blodprøverne. Herefter kan vi afgøre, om ulykken skyldes enten for høj fart, alkohol eller noget helt andet, siger Hans Jørgen Larsen.

Intet nyt om tilstand

Vagtchefen har ikke fået nye oplysninger om chaufføren, der var i kritisk tilstand.

– Men i sådan en situation er intet nyt lig med godt nyt, siger Hans Jørgen Larsen – underforstået, at hvis politiet havde fået nyt om hans tilstand på nuværende tidspunkt, så ville det være af tragisk karakter.

Den 30-årige passager i bilen skulle være sluppet fra ulykken uden livstruende kvæstelser. Om han er blevet udskrevet, kan vagtchefen dog ikke oplyse.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu