ANNONCE

Voldsom ulykke: Forsøgte at stikke af

11. juli 2020 10:56 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Men føreren, der sigtes for sprit- og narkokørsel, blev med vidners hjælp fundet af politiet.

Lørdag formiddag skete der en voldsom trafikulykke på Hobrovej ved Ny Nibevej i Aalborg, hvor en bilist mistede herredømmet over sin bil og pløjede direkte ind i lysmast og trafiklys.

Det bekræfter vagtchef Karsten Højrup Kristensen, Nordjyllands Politi, over for Newsbreak.dk.

Som det fremgår af billederne i bunden af artiklen var det et voldsomt møde mellem bil og lysmast. Men på mirakuløs vis slap føreren – en 36-årig mand – fra ulykken uden de store skrammer.

Det fandt politiet dog først ud af lidt senere, for den 36-årige tog efter ulykken benene på nakken  og forsvandt fra stedet – og det er der nok en god grund til, som du kan læse om lidt længere nede i artiklen.

Det lykkedes dog politiet, med hjælp fra vidner, at finde føreren på den nærliggende K. Christensens Vej, hvor han gemte sig bag en forretning.

Han blev efterfølgende anholdt og sigtet for sprit- og narkokørsel.

Kender ham

– Det er en mand som vi kender fra forskellige lovovertrædelser i forvejen, siger Karsten Højrup Kristensen.

Ulykken skete lørdag formiddag klokken 9.15. På grund af ulykken virker trafiklyset selvsagt ikke efter hensigten i krydset.

Masterne blev helt nedkørt og alt lys i trafiksignalerne er gået ud. Ukendt tidshorisont og reperatør er tilkaldt. Trafikken på Hobrovej har vigepligt når man kommer til krydset til info, som det fremgår af tavler på stedet“, skriver Nordjyllands Politi på Twitter.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu