ANNONCE

Voldsom villabrand

31. marts 2020 14:27 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En række borgere i et afgrænset område af Frederiksværk skal gå indenfor. En villabrand udvikler akut skadelig røg.

Opdatering: Branden i Frederiksværk er nu under kontrol og udvikler kun i begrænset omfang sundhedsskadelig røg. Borgere i området omkring kan igen gå udendørs.

Original artikel:

En voldsom brand raserer tirsdag eftermiddag en villa på Strandvejen i nordsjællandske Frederiksværk, og branden udvikler akut sundhedsskadelig røg, hvorfor Nordsjællands Politi har udsendt en beredskabsmeddelelse.

(Artiklen fortsætter under videoen)

I den står det, at alle borgere i hele området mellem Strandvejen og Hillerødvej fra Ørnedalsvej mod nord og mod syd, hvor Strandvejen munder ud i Hillerødvej skal gå indendøre og i øvrigt lukke vinduerne.

Det understreges desuden, at der ikke er udsendt sirenevarsel, hvorfor beboere gerne må viderebringe meddelelsen til alle, der ikke nødvendigvis selv er opmærksomme på den, forklarer politikredsen i sin akut udsendte meddelelse.

Branden er centreret omkring en villa på adressen Strandvejen 126. Nordsjællands Politi oplyser til Newsbreak.dk, at der umiddelbart er tale om, at der er gået ild i noget haveaffald, og flammerne har således bredt sig til selve huset.

Den er anmeldt klokken 11.57, og politiet har eftermiddagen i gennem oplyst, at branden udviklede kraftig røg. Den røg breder sig nu til førnævnte område. Det kan endnu ikke oplyses, hvorfor villabranden udvikler så megen røg.

Politiet forklarer, at der for nuværende ikke er nogen tidshorisont for, hvornår slukningsarbejdet er overstået. Ingen personer er kommet noget til.

Det brændende hus ligger tæt på jernbaneskinner, hvorfor der i øjeblikket kun køres med Frederiksværkbanen med tog mellem Hundested-Frederiksværk og Kregme-Hillerød.

Opdateres …

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu