ANNONCE

Voldsomme optøjer: Politiet er massivt til stede

1. december 2019 10:05 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Politiet er talstærkt til stede i forbindelse med dagens fodboldkamp mellem FC København og Brøndby.

Der findes fodboldkampe, som trækker overskrifter i Danmark. Og så findes der kampen mellem Brøndby IF og FC København, der på alle måder er i en liga for sig.

Artiklen fortsætter under videoen.

Det er den største kamp i Superligaen mellem to giganter og ikke mindst hver sin del af København. Hvor FC København i de senere år har været vant til at vinde, så har det set sværere ud for Brøndby, men på lægterne har opbakningen til de to mandskaber altid været på sit højeste.

Og det er både på godt og ondt.

Københavns Politi har søndag morgen skrevet på Twitter, at de har været til stede på Nørrebro ved Skt. Hans Torv, hvor der har været optøjer med fans forud for dagens ‘derby’.

Det bekræfter vicepolitiinspektør hos Københavns Politi Rasmus Schultz til Newsbreak.dk.

– Vi har to anholdte op ad formiddagen, som havde været i besiddelse af pyroteknik, lyder det fra vicepolitiinspektøren, der fortsætter.

– Alt forløber roligt og Brøndby-optoget er lige ankommet til Parken, forklarer han.

Politiet har som altid forberedt sig markant til en opgave som et derby mellem FC København og Brøndby – og derfor er Københavns Politi også talstærkt til stede.

– Det er vores opgave at sikre, at det kan ske på en tryg måde, når der er derby. Derfor er vi nok på arbejde i dag. Med sådan en episode, som der var i morges, så har vi fortalt, at vi skærper tonen, hvis ikke man opfører sig ordentligt, forklarer Rasmus Schultz.

Kampen starter klokken 11.45.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu