Voldsomt drab: Politiet søger vidner

15. februar 2019 18:03 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk og Ritzau Fokus

En mand blev fundet død i et udbrændt hus. Forinden var han blevet grundigt tæsket.

Politiet har ledt efter spor i området fredag. Video: Local Eyes.

Midt- og Vestsjællands Politi er på jagt efter så meget information som muligt i en sag, hvor en 65-årig mand blev fundet død i et udbrændt hus ved Grevinge i Odsherred. Manden havde været udsat for grov vold, og politiet behandler sagen som en drabssag.

Se mere video hos Local Eyes.

Fredag eftermiddag ønsker politiet ikke at svare på, om der er sket anholdelse i sagen.

– Det vil jeg ikke kommentere, siger vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard.

Han oplyser til Newsbreak, at der er kommet nogle henvendelser fra offentligheden, men politiet har brug for flere.

– Vi er meget interesserede i at tale med vidner, der måtte have bemærket noget mistænkeligt i området omkring Færgevej 4 i Gundestrup og på vejstrækningen Nykøbingvej imellem Holbæk og Vig i tidsrummet fra onsdag formiddag omkring klokken 10.00 til torsdag morgen, hvor branden startede, siger han.

Har du set noget?

Håbet hos politiet er, at de hører fra folk, der har bemærket noget usædvanligt.

– Det kan være personer, køretøjer eller noget, som afviger fra det normale i området. Skulle nogen sidde inde med en konkret mistanke eller i øvrigt har oplysninger i sagen, vil vi meget gerne tale med dem, siger han.

Branden blev anmeldt til politiet klokken 07.14 torsdag. Det var en lokal kvinde, der slog alarm, da hun opdagede, at huset på Færgevej 4 i Gundestrup stod i flammer.

Da politi og brandvæsen kom frem, havde den voldsomme brand allerede godt fat i ejendommen.

Beboeren var væk

Mens brandfolk kæmpede for at slukke den voldsomme brand, havde man røgdykkere inde for at lede efter eventuelle personer i huset. Man vidste, at der var én person tilmeldt adressen, og man kunne torsdag morgen og formiddag ikke få kontakt til husets beboer.

Den kraftige røg fra branden skabte trafikale problemer i området, og som dagen skred frem, styrtede husets første sal ned. Ud på formiddagen fik brandvæsnet endelig adgang til en større del af huset, og her fandt man liget af den 65-årige mand.

Politiet efterlyser vidner, der kan have set noget mistænkeligt i området omkring Færgevej og på vejstrækningen Nykøbingvej imellem Holbæk og Vig i tidsrummet fra onsdag formiddag til torsdag morgen. Kontakt politiet på telefonnumer 114, hvis du har oplysninger i sagen. Den 65-årige afdøde er identificeret og de nærmeste pårørende underrettet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu