ANNONCE

Efterlysning: Se voldsmand hamre bargæst i gulvet

15. marts 2019 16:46 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Et voldsomt overfald i det centrale Aarhus får nu politiet til at efterlyse tre mænd.

Video: Østjyllands Politi

Et voldeligt overfald i det centrale Aarhus har nu fået Østjyllands Politi til at bede offentligheden om hjælp. Politiet vil gerne identificere gerningsmanden, der på Åboulevarden delte tørre tæsk ud.

Kort efter kl. 02.00 natten til søndag den 24. februar opstod der tumult mellem nogle personer på Bodegaen ved Åboulevarden i Aarhus.  En 28-årig mand har forklaret til politiet, at en person inde på bodegaen havde taget kontakt til ham og virkede provokerende, hvorefter den 28-årige havde sagt til ham, at de kunne gå udenfor, hvis de skulle have en konfrontation.

Men allerede inden den 28-årige nåede at reagere, der lå han i gulvet med en knytnæve. Han fik rejst sig op, hvorfor han gik ud af bodegaen. Men her stopper historien langt fra.

Udenfor bodegaen blev den 28-årige kort efter skubbet til af en anden mand, der gik forbi ham. Mens den 28-årige kiggede efter ham, kom gerningsmanden til det første overfald pludselig og gav den 28-årige endnu et knytnæveslag i hovedet. Politiet efterlyser derfor nu tre mænd i forbindelse med den voldsomme episode.

Politiet er nemlig af den opfattelse, at de tre mænd kender hinanden – og samtidig har planlagt overfaldet på den 28-årige. Politiet beder derfor om hjælp til at genkende alle tre mænd.

Var du vidne til overfaldene ved Bodegaen, eller ved du, hvem mændene på videoen er, så kontakt Østjyllands Politi på telefon 114.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu