ANNONCE

Voldtægtsanklager får Fox til at droppe tv-serie

4. marts 2020 16:32 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Serien Almost Family med Timothy Hutton i hovedrollen er blevet aflyst efter anklager mod skuespilleren.

Voldtægtsanklager får Fox til at droppe tv-serie
Serien Almost Family med timothy Hutton i hovedrollen er blevet aflyst på grund af voldtægtsanklager mod skuespilleren. Foto: REUTERS/Lucas Jackson

Den amerikanske tv-station Fox har valgt at aflyse Almost Family med skuespilleren Timothy Hutton i hovedrollen.

Det skyldes, at den tidligere model Sera Johnston har anklaget ham for at voldtage hende, da hun var 14 år gammel, skriver Daily Dot.

Artiklen fortsætter efter videoen

Voldtægt på hotelværelse

Mandag anklagede Sera Johnston, der som barn var både model og skuespiller, Timothy Hutton offentligt for at have begået voldtægt mod hende, da hun var 14 år gammel.

Det skulle være sket på et hotelværelse i 1983, hvor voldtægten skulle være foregået foran en anden mand.

Et andet kvindeligt vidne har efterfølgende fortalt, at hun har hørt lyde fra værelset, hvor det lød som om, at Sera Johnston var i smerter.

Det er ikke første gang, at Sera Johnston har anklaget Timothy Hutton for voldtægt. Det gjorde hun også i 2017, hvor hun var tæt på at indgå forlig med skuespilleren, men endte med at takke nej.

Tv-serie aflyst

Ovenpå anklagerne er den serie, som Timothy Hutton har hovedrollen i, blevet aflyst.

Seriens handling har ikke umiddelbart en handling, der gør det nemmere for Timothy Hutton. For serien Almost Family handler om en fertilitetslæge, der inseminerer sine patienter med sit eget sæd.

Almost Family har ikke ligefrem fået de bedste anmeldelser med på vejen. Særligt er serien kritiseret for ikke at behandle de seriøse overgreb, som hovedkarakteren – spillet af Timothy Hutton – foretager sig.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu