Vovehals hopper mellem søjler på 43. etage

11. maj 2015 16:16 | Af: Matias Mortensen
 
Vovehals hopper mellem søjler på 43. etage
Del:
43 etager oppe

Oleg Sherstyachenko elsker at klatre og lave stunts på høje bygninger, og han elsker at lægge videoer og billeder af sig selv på instagram. Foto: Instagram

Vovehals hopper mellem små afsatser på 43. etage af hotel i Dubai.

Stuntmanden, klatreren og vovehalsen Oleg Sherstyachenko bruger en stor del af sin tid på at klatre rundt på meget høje bygninger og tage billeder og videoer af sig selv, mens han er centimeter fra at falde i en visse død.

Friklatrere eller friløbere, der bestiger høje bygningsværker uden nogen form for sikkerhedsudstyr, er en efterhånden blevet en ganske udbredt subkultur, der tiltrækker sig stor opmærksomhed på de sociale medier.

Oleg Sherstyachenko er en af de vovehalse, der rejser rundt i verden for udføre nervepirrende stunts og klatreture. For nylig lagde han en video på Instagram, der nok kan jage en skræk i livet på de fleste, og med sikkerhed få det til at gippe i kroppen på enhver højderæd person.

Her hopper han hen over afgrundene mellem nogle små afsatser på ydersiden af 43. etage på et hotel i Dubai.

Videoen er blevet flittigt delt af hans følgere på Instagram, og hvis du har nerver til det, kan du selv se den, hvis du scroller ned til Instagram-opslaget lidt længere nede i denne artikel.

clean your mind . just relax it’s 43 floor😀 #unbelievable

En video slået op af @olegcricket den

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu