Vragdele fra forsvundet passagerfly fundet

10. maj 2012 07:45 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Vragdele fra forsvundet passagerfly fundet
Billede mangler

Det russiske passagerfly, som onsdag forsvandt i luftrummet over Indonesiens hovedstad, Jakarta, er styrtet ned i et bjergområde syd for byen.
Redningshelikoptere har fundet vraget på kanten af en klippe i godt 1.800 meters højde, oplyser en militærperson tidligt torsdag morgen dansk tid.
– Piloten har fået øje på vragdele fra flyet og Sukhoj-logoet, siger han.
Flyet af typen Sukhoj Superjet 100 havde 46 personer om bord og forsvandt fra radarskærmene 50 minutter efter, at det var lettet fra lufthavnen.
En repræsentant for den russiske flyproducent Sukhoj fortæller til nyhedsbureauet dpa, at der ikke er fundet nogen overlevende efter flyulykken.
Redningsmandskab bestående af hold på i alt 200 personer blev sendt ud for at lede efter flyet onsdag, men efterforskningen blev sat på hold natten over på grund af dårligt vejr.
Flyet, der er en helt ny konstruktion og kan tage op til 100 passagerer, var på en demonstrationsflyvning for indonesiske flyselskaber.
Ud over besætningen var der udelukkende udvalgte gæster om bord. Det russiske nyhedsbureau Ria Novosti skriver, at de 36 passagerer var fra andre lande end Rusland.
De fleste af dem er luftfartsansatte indonesere, mens der også skal have været fem journalister og en repræsentant fra et fransk flymotor-firma om bord.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu