Håbet svinder: Stephan A. bliver i Evian

30. januar 2013 15:44 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Håbet svinder: Stephan A. bliver i Evian
Billede mangler

Stephan Andersen vikarierede i Evian-målet mod Lyon, da Bertrand Laquait var i karantæne, men i weekenden var franskmanden tilbage mellem stængerne i kampen mod Ajaccio, og den danske målmand vil stadig gerne væk fra sin franske klub.

Det kommer han imidlertid ikke i denne omgang, for transfervinduet går på held, og Andersen-lejren har ikke en aftale med en anden klub på hånden.

– Vi håber selvfølgelig stadig på, at han kan komme videre, for det er det, han vil. Der er ikke noget, der er ændret i det. Men jeg tror, han bliver i Evian i denne omgang. Der har været en del bolde i luften, men der har ikke været noget, der har været værd at skyde efter.

– Der er nogle ting, der er gået i vasken som med Club Brugge, og der har været andre ting, vi har sagt nej til, for han skal heller ikke væk for enhver pris. Det skal være det rigtige, og det rigtige er ikke kommet endnu, siger Stephan Andersens agent Michael Johansen til tipsbladet.dk.

Stephan Andersen mistede i går sin landsholdsplads på baggrund af den manglende spilletid i Evian. Morten Olsen udtog i stedet Kasper Schmeichel og Anders Lindegaard. De to bliver formentlig suppleret af enten Jesper Hansen eller Steffen Rasmussen, når Olsen i morgen udtager resten af truppen til landskampen mod Makedonien den 6. februar.

Stephan Andersens kontrakt med Evian løber frem til sommer.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu