ANNONCE

Uskyldig kvinde fanget i skudlinjen

15. april 2021 12:23 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Hendes bil ramt af flere skud i bandeopgør

Uskyldig kvinde fanget i skudlinjen
Politiet fandt seks patronhylstre efter skyderiet. Foto: Presse-fotos.dk.

En bil ført af en uskyldig kvinde blev onsdag ramt af skud, da der klokken 16.25 blev skudt på tværs af vognbanerne i krydset Silkeborgvej/Vestre Ringgade i Aarhus. Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

– Det er jo helt uacceptabelt, at der bliver skudt hen over en stærkt trafikeret vej, og vi tager den her sag meget alvorligt og efterforsker den intensivt, siger vicepolitiinspektør Lennart Glerup i pressemeddelelsen.

Flere vidner har til politiet fortalt, at skuddene blev affyret af to mørkklædte mænd, der sad på en scooter. Det er uvist, hvad der blev skudt efter, og gerningsmændene var væk, da politiet kom frem til stedet.

Fandt spor

I området fandt politiet efterfølgende seks patronhylstre, og her opdagede man også, at en tilfældigt forbipasserende bil var blevet ramt i skærmkassen over venstre baghjul af et af skuddene.

Bilen blev ført af en kvinde, der ikke selv blev ramt af skud. Ifølge politiet er der intet, der tyder på, at nogen i det hele taget blev ramt af skuddene. Ifølge politiet havde skyderiet dog et klart mål.

– Vores klare formodning er, at motivet til skudepisoden skal findes i en intern konflikt i det kriminelle miljø, og vi er overbeviste om, at gerningsmændene havde et helt bestemt mål, de ville ramme, siger Lennart Glerup i pressemeddelelsen.

Vidner søges

Politiet prøver nu at finde frem til de to mænd på scooteren. I den forbindelse vil politiet gerne høre fra vidner der har set to mørklædte mænd på en sort PGO-scooter uden nummerplader i Aarhus onsdag.

– Vi har allerede afhørt en lang række vidner, der var på stedet, men vi hører gerne fra andre, som måske har set scooteren køre rundt et andet sted i Aarhus enten før eller efter selve skudepisoden, siger Jan Glerup i pressemeddelelsen.

Hvis man kan hjælpe politiet, bedes man ringe 1-1-4.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu