ANNONCE

Vred mand truede betjente med kniv

25. januar 2020 19:13 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En patrulje blev truet med kniv af en mand, der tilsyneladende var vred på politiet.

En 37-årig mand skal tilbringe natten til søndag i arresten i Haderslev. Syd- og Sønderjyllands Politi vil nemlig gerne holde på ham efter en voldsom episode, der udspillede sig lørdag eftermiddag.

Selv om politigården i Haderslev egentlig er lukket om søndagen, er der stadig udkørende patruljer, og klokken 15.17 er det lokale politi godt i gang med en briefing om dagens opgaver.

Pludselig ringer telefonen dog. I den anden ende er en borger, der har oplevet en mand stå og kaste store sten på vinduerne i netop politigården, således at fire af dem splintres.

Det afbryder ikke overraskende briefingen, fortæller Erik Lindholdt, der er vagtchef i politikredsen. En patrulje rykker ud til politigården og manden – og så bliver det pludselig dramatisk.

Anholdt kort efter

Da patruljen tog fat i den aggressive mand afsløredes det pludselig, at han under en jakke, han holdt over den ene arm, var bevæbnet med en kniv. Den truede han patruljen med.

Kort efter kom dog endnu en patrulje til assistance, og den knivsvingende mand kunne “lægges ned”. Han blev anholdt bare seks minutter efter anmeldelsen om stenkasteriet.

– Ingen er kommet til skade. Hverken os eller ham, siger Lindholdt.

Den 37-årige mand er blevet anholdt, og han er desuden sigtet for hærværk og for trusler mod politifolk. Han er på politigården, men skal overnatte i arresten, oplyser vagtchefen, der ikke kan komme et motiv nærmere.

– Men han er i hvert fald ikke glad for politiet, konstaterer han.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu