Vucinic-hammer satte Juve i gang

9. februar 2013 20:05 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Vucinic-hammer satte Juve i gang
Billede mangler

De regerende italienske mestre vandt 2-0 over ligaens nummer seks, og dermed har Juventus nu seks points forspring til Napoli på andenpladsen. Napoli har dog spillet en kamp færre end Juve, og syditalienerne kan gøre gabet mindre, når de senere lørdag møder Lazio på udebane.

Juventus var bedste hold på banen mod Fiorentina, og det er derfor svært at indvende noget imod sejren til Serie As duks. Angriberen Mirko Vucinic satte hjemmeholdet i gang efter 20 minutters spil med en hammer af en halvflugter fem meter udenfor feltet – fuldstændig uden chance for Fiorentinas målmand.

Matri bidrog også til festlighederne, da han køligt sparkede scoringen til slutresultatet 2-0 i kassen i det 41. minut, efter han blev spillet helt fri i Fiorentinas felt.

Juventus havde gode muligheder for at udbygge føringen i anden halvleg, men skarpheden manglede i de afgørende situationer.

Det ændrer dog ikke ved, at ‘Den gamle dame’ kørte en sikker sejr i land og stadig ligner det bedste bud på en italiensk mester.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu