Walk of Fame blev fyldt med Donald Trump stjerner

12. august 2018 16:29 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

50 stjerner dukkede i løbet af natte op på Walk of Fame i Hollywood.

Donald Trumps stjerne på Walk of Fame i Hollywood er blevet ødelagt flere gange. Det var der nogen, der havde fået nok af. For lige pludselig dukkede et hav af nye Trump stjerner op i løbet af natten til torsdag. Det skriver The Hollywood Reporter.

Det er en gadekunstner, der sympatiserer med Donald Trump, der står bag alle stjernerne. Han var provokeret af hærværket mod Trumps stjerne, men også West Hollywood byråds enstemmige beslutning om at anbefale at få fjernet Trumps stjerne på grund af anklager om præsidentens chikane af kvinder.

Kunsteren og hans hjælpere printede stjernerne på vinyl, som de laminerede og klisterede på tomme fliser på Walk of Fame i løbet af natten.

Gruppen holdt stjernerne dækket, indtil alle var klistret op, så nysgerrige forbipasserende ikke vidste, hvad der foregik.

– Jeg ville helst ikke blive slået ned bagfra, fortæller kunsteren om motivationen for at holde stjernerne dækket og fortsætter:

– Hvis der ikke er nogen, der piller dem af, så kunne de blive der i 10 år.

Stjernernes korte liv

Men stjernerne er blevet pillet af. Butiksejerne på gaden ville nemlig ikke risikere, at folk gjorde hærværk på fliserne foran deres forretninger, fordi der lige pludselig var Trump stjerner på dem.

Et medlem af det rengøringshold der fjerner grafitti og hærværk på Walk of Fame fortæller, at det tog lang tid at fjerne alle stjernerne.

– Vi begyndte klokken fem om morgenen og vi fandt omkring 50 stjerner, fortæller han.

– Jeg var overrasket, det så ægte ud, tilføjer en gadesælger.

Kæmper fortsat for Trumps stjerne

Det er endnu ikke blevet afgjort om Trumps stjerne skal fjernes, men dem der er imod forslaget, har kommenteret at andre, med lignende anklager stadig har en stjerne på Walk of Fame, heriblandt Bill Cosby.

Den anonyme kunstner har fortalt, at han ikke er færdig med at kæmpe for Trumps stjerne.

– De kan bare prøve at fjerne præsidentens stjerne, så dukker der nemlig bare 30 mere op, fortæller kunsteren til The Hollywood Reporter.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu