Waterfront politianmeldt igen

20. februar 2013 07:03 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Waterfront politianmeldt igen
Politi

Den tidligere EU-politiker har politianmeldt Waterfront og Regions Syddanmark. Foto: Colourbox.

Det omstridte PR-bureau Waterfront bliver endnu engang meldt til politiet. Det skriver dr.dk.

 

Det er den tidligere EU-politiker Freddy Blak, der har meldt virksomheden og Region Syddanmark til politiet i en sag, hvor de tilsyneladende forsøgte at forpurre planerne om en kommende Kattegatforbindelse.

Hvis forbindelsen bliver til virkelighed, vil den føre trafik udenom Fyn og Sønderjylland, og det er Region Syddanmark imod.

DR kunne således fortælle, at Region Syddanmark i sin tid gik til PR-bureauet Waterfront og hyrede virksomheden til at køre kampagne mod Kattegatforbindelsen, som vil føre trafik uden om Fyn og Sønderjylland, hvilket regionen er imod. Regionen mener i stedet, pengene skal bruges på infrastruktur til hele Danmark og betalte Waterfront mere end 800.000 kroner for virksomhedens arbejde.

Det er et brud på reglerne, skriver dr.dk. Ved opgaver, der koster over en halv million, skal andre PR-bureauer også have mulighed for at byde ind med en pris for arbejdet.

Skandalen omkring Waterfront rullede, da det blev afsløret, at bureauet sammen med DSB forsøgte at stoppe en kritisk journalist, der skrev artikler om statsbanerne. I forvejen er Waterfront blevet meldt til politiet for ulovlig overvågning af en tidligere medarbejder, ligesom virksomheden også selv har politianmeldt tidligere medarbejdere.

Det har ikke været muligt for DR at få en kommentar fra Waterfront.

BNB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu