WEB-TV: Se Finlands førstemand tjekke Kronprinsesse Marys bryster

17. februar 2012 11:37 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
WEB-TV: Se Finlands førstemand tjekke Kronprinsesse Marys bryster
Billede mangler

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=jYiPE-9QST4[/tube]

 

Da Dronningen i forbindelse med sit 40 års regeringsjubilæum den 15. februar holdt galla-taffel på Christiansborg, var kvinderne helt efter bogen klædt i store flotte kjoler.

Også vores egen kronprinsesse Mary, der som altid har sans for at klæde sig på.

Denne aften havde hun desuden en flot udskæring, der gav mulighed for at se lidt mere, end normalt, af Danmarks kommende dronning.

Det benyttede Pentti Arajarvi, der er gift med Finlands præsident, Tarja Halonen, sig tilsyneladende af – men ikke uden at blive opdaget.

Under middagen, der blev transmitteret i tv, kigger Kronprinsesse Mary nemlig til siden et øjeblik – og så læner Pentti Arajarvi. Men kun et kort øjeblik, for med vanlig intuition opdager Mary nemlig den finske interesse og vender sig rundt samtidig med at hun med den ene hånd dækker for udsynet.

Og hvor skal man så kigge hen, når man nu er en mand, der er grebet på fersk gerning med øjnene lidt for langt fremme? Pentti Arajarvi vælger at kigge op i luften…..

Hvad synes mener du? Kiggede han på Marys Bryster og er det i så fald ok? Kom med din kommentar i facebook-boksen her under artiklen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu