WEB-TV: Se Morten Messerschmidt håne Helle Thorning i EU parlamentet

19. januar 2012 09:00 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
WEB-TV: Se Morten Messerschmidt håne Helle Thorning i EU parlamentet
Billede mangler

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=CB063m9aF-g[/tube]

 

Selvom den danske statsminister og nuværende EU-formand, Helle Thorning-Schmidt (S), fra flere sider fik stor ros for hendes tale til EU Parlamentsmedlemmerne onsdag i Strasbourg, så var der enkelte, der mildest talt var knapt så begejstrede.

Til den sidste gruppe hører DF’s parlamentsmedlem, Morten Messerschmidt. Han benyttede Helle Thorning-Schmidts besøg til at håne statsministeren.

“Jeg kan love alle her i kommissionen at I også vil blive knuselsket af Helle Thorning-Schmidt. I er jo selve virkeliggørelsen af folk, der råder og regerer uden folkeligt mandat. Uden at så meget som én eneste vælger nogensinde har stemt på jer,” sagde Morten Messerschmidt bl.a. i sin tale.
“Kære Helle Thorning-Schmidt. Velkommen til EU. Her kan du få, hvad du vil have. Dine venner, Rompuy, Barroso, Schultz er alle sammen klar. Her kan I forme den stat, som I ønsker, men som ingen udenfor disse vægge ønsker. Her bestemmer I, ikke vælgerne. Hvad du i Danmark måtte lyve dig til at få, får du her serveret på set sølvfad. Det er en lovestory, der er værd at følge med i,” sagde  Messerschmidt blandt andet. Klik på klippet ovenfor og se hele hans indlæg..

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu