Skip to main content

Stjerne scorer rollen som sig selv

Nicolas Cage er tilbage på det store lærred i skæv actionkomedie, i rollen han blev født til at spille

Se traileren på ”The Unbearable Weight of Massive Talent” her over

Nicolas Cage spiller hovedrollen som Nick Cage i actionkomedien "The Unbearable Weight of Massive Talent", der kort inde i 2022 lander i de danske biografer.

Med en økonomi i ruiner, må den fiktive version af Cage acceptere et tilbud på en million dollars for at deltage i en fødselsdagsfest for en farlig superfan (Pedro Pascal).

Tingene tager en vild og uventet drejning, da Cage bliver rekrutteret af en CIA-agent (Tiffany Haddish) og bliver tvunget til, at leve op til sin egen legende og bringe sine mest ikoniske og elskede karakterer fra det store lærred til live for at redde sig selv og sine elskede.

Med en karriere bygget til netop dette øjeblik, må den banebrydende prisvindende skuespiller påtage sig sit livs rolle: Nicolas Cage.

Se traileren på ”The Unbearable Weight of Massive Talent” over artiklen

Nicolas Cage spiller hovedrollen som... Nick Cage i actionkomedien "The Unbearable Weight of Massive Talent." Katalin Vermes/Lionsgate
Nicolas Cage spiller hovedrollen som... Nick Cage i actionkomedien "The Unbearable Weight of Massive Talent." Katalin Vermes/LionsgateKatalin Vermes/Lionsgate
Del din kommentar