ANNONCE

Weekendens vejr bliver noget andet end dagens

22. november 2019 06:53 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Vejret den 22. november 2019 er godt nyt for de solforskrækkede. Holder de sig fra en enkelt del af Danmark, går de formentlig fri i dag.

Weekendens vejr bliver noget andet end dagens
Vejret den 22. november 2019 bliver gråtonet. Det gør weekendens vejr i øvrigt også. Genrefoto.

Vejret den 22. november 2019 er godt nyt for alle, der hader solen; den ser vi nemlig ikke meget til denne fredag.

Vagthavende meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Institut, Mette Wagner, fortæller Newsbreak.dk, at der kun er udsigt til sol i én del af landet; den vestlige del af Jylland.

Artiklen fortsætter under videoen 

En varmfront passerer landet i løbet af dagen, hvilket har en positiv effekt på vejret den 22. november 2019. Det får bare ikke solen til at skinne.

– Den sydvestlige del af landet kan være heldige at se lidt solskin, men så er det nok mest som sløret solskin, siger Mette Wagner til Newsbreak.dk.

Weekendens vejr er gråt i gråt

Hvor vejret den 22. november 2019 byder på både regn- og gråvejr, er det en lidt anden snak i weekenden. Her ser det kun ud til at blive gråt. Hele weekenden.

– Det bliver en tør men skyet og grå weekend, siger Mette Wagner.

Der er dog et lyspunkt, Mette Wagner mener, det er værd at tage med i overvejelserne om, hvad weekenden skal bruges på.

– Vi ligger på 5-9 graders varme hele døgnet de næste tre dage. Det er køligt men ikke rigtig koldt, og har du en jakke på, kan du sagtens gå udenfor og opleve vejret, siger Mette Wagner.

En på opleveren

Gråvejrsdage er intet nyt fænomen for danskere, og for to år siden udgav DMI faktisk en hel artikel om, hvad man kan foretage sig, når man godt kan være ude, men solen ingen steder er at se.

Mette Wagner var forfatter på artiklen, og hun fortæller Newsbreak.dk, at de helt grå dage blandt andet kan give dig en helt unik oplevelse af farver, eller manglen på farver, hvis du går udenfor.

– Du kan nyde skuespillet uden at blive forstyrret af omgivelsernes farvepalet. Næste gang du går ud på en gråvejrsdag, så tag dine sort/hvide briller på, og oplev vejret på en ny måde, skrev Mette Wagner om udsigten til en gråvejrsdag, da DMI udgav en artikel om emnet. 

Efteråret er snart forbi

Når weekenden er afsluttet, og vi officielt bevæger os ind i efterårets sidste uge for 2019, bliver vejret i øvrigt mere som vejret den 22. november 2019; gråt og vådt.

– Frem til onsdag bliver det mildt og fugtigt på flere fronter. Drejer vinden mod nord til slut i næste uge, så kan der komme køligere vejr, men vi er ude i så store udsving i prognoserne, at det er usikkert, hvad der sker fra på torsdag, siger Mette Wagner til Newsbreak.dk.

Det handler derfor om at tage vejret en dag ad gangen og nyde det vejr, vi får.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu