Wenger: Nerverne ødelagde det for os

19. februar 2013 23:29 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Wenger: Nerverne ødelagde det for os
Billede mangler

Arsene Wenger troede stadig på Arsenals chance indtil Bayerns tredje mål, og han erkendte, at luften gik ud af hans hold efter den sidste scoring.

 

– Da den stod 1-2 i anden halvleg, troede jeg stadig på, at vi kunne komme tilbage. Men da vi lukkede det tredje mål ind, gik luften ud af holdet. Holdet gik mentalt ned, fordi vi havde kæmpet så hårdt, sagde han til ITV efter kampen,

Han mente, at nerver var skyld i, at Arsenal fik så katastrofal start på kampen, hvor Bayerns Toni Kroos bragte tyskerne foran efter blot syv minutters spil.  – Nerver spillede en stor rolle. Vi havde ikke selvtillid til at udnytte vores tekniske talent, sagde den franske manager, der ikke mente, at Bayern spillede en flot kamp, og at englænderne kunne gøre ret meget anderledes. 

– Jeg synes, vores gejst var fantastisk, og vi gav alt, så jeg ved ikke, hvad vi kunne gøre anderledes. Begge hold gav alt, og det var en flot kamp, sagde han til TV 3+.

Arsenals angriber Olivier Giroud tror stadig på chancen, selvom han erkender det bliver yderst svært at skabe resultatet i München.

– Vi fortsatte i anden halvleg, men det tredje mål ændrede alt. Vi har ikke tabt endnu, men vi skal score tre mål på udebane, og når du ved, hvor stærkt de står i forsvare,t bliver det svært, sagde han til ITV.   

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu