Wenger: Stort spørgsmålstegn ud for Laudrup

16. marts 2013 12:58 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Wenger: Stort spørgsmålstegn ud for Laudrup
Billede mangler

Respekten for Michael Laudrup er stor blandt hans kollegaer, hvilket man meget simpelt kunne læse ud af den hæder, som hans kollegaer tildelte ham i ugens løb, hvor de i en afstemning kårede ham som årets manager i Premier League.

 

Og som optakt til dagens kamp mellem Swansea og Arsenal på Liberty Stadium i det sydlige Wales har gæsternes legendariske manager på Arsenals hjemmeside afsat lidt tid til at sætte et par ord på Michael Laudrups præstation indtil nu.

Allerede i indledningen til Wengers citat bliver Michael Laudrup omtalt af skribenten som ‘lærd’ og ‘velformuleret’, og at han er blevet meget beundret for sine bedrifter i sin første sæson i det sydlige Wales.

Dertil siger Arsene Wenger:

– Han har gjort det godt, samtidig med at hans hold har været bemærkelsesværdigt stabile og har spillet god fodbold. Rodgers havde succes, og han var svær at efterfølge, siger Wenger, der dog ærligt indrømmer, at han og andre ikke vidste, hvad kan kunne forvente sig af Michael Laudrup, da han satte sig i manager-sædet i Swansea:

– Der var et stort spørgsmålstegn ud for ham, da han ankom. Men han havde allerede stor erfaring som manager. Han var i Spanien i flere år, og han spillede på internationalt niveau i mange forskellige klubber.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu