Wenger vil have afskaffet vinter-transfervinduet

25. januar 2013 15:06 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Wenger vil have afskaffet vinter-transfervinduet
Billede mangler

Arsenals manager mener, at vinterudsalget skraber konkurrenceforvridning i Premier League.

 

Det er budskabet fra Arsenals manager Arséne Wenger efter en måned, hvor især nedrykningstruede Newcastle er gået shop amok med en håndfuld nyerhvervelser, der skal redde klubbens eksistens i den bedste engelske række.

– Efter min mening burde man helt udelukke muligheden for at handle i januar eller i det mindste begrænse det antal spillere, du kan købe, siger Wenger til nyhedsbureauet Reuters.

– Det er ikke retfærdigt for ligaen, at nogle hold nu har spillet mod Newcastle to gange, mens andre står til at møde en klub med seks eller syv nye spillere, påpeger den franske fodboldtænker, der ikke selv har været i lommen for at grave guld frem til nyindkøb i stil med Newcastle, som har investeret i navne som Moussa Sissoko, Massadio Haidara, Mathiew Debuchy, Yoan Gouffran og Mapou Yanga-Mbiwa.

– Jeg vil ikke udelukke, at vi handler, hvis vi kan se en topspiller, som kan forstærke holdet, men vi har ressourcerne til at gøre det godt. Vi har to spillere til samtlige pladser og og en stribe unge spillere, der står på spring, erklærer Wenger, som har set Gunners spille en ujævn sæson, hvor det aktuelt rækker til en sjetteplads i Premier League.

Ikke desto mindre fastholder Wenger, der undtagelsevist står i spidsen for en storklub med sorte tal på bundlinjen, at januarudsalget er en vanartet størrelse.

– Det er et fundamentalt forkert transfermarked. De eneste hold, der sælger spillere nu, er klubber i økonomisk nød eller som har spillere, der ikke er glade for, hvor de er, lyder kritikken.

Arsenal skal i denne weekend forsøge at holde liv i håbet om at vinde et trofæ, når man møder Brighton and Hove Albion i FA Cuppens fjerde runde.  

På skadeslisten befinder sig den ankelskadede anfører Thomas Vermaelen, der dog kan se Abou Diaby og Tomas Rosicky være klar til at træde ind på holdet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu