ANNONCE

Whitney Houstons begraves i dag: Kevin ”The Bodyguard” Costner holder mindetale

18. februar 2012 05:25 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Whitney Houstons begraves i dag: Kevin ”The Bodyguard” Costner holder mindetale
Billede mangler

300 VIP-gæster er inviteret til sangerinden Whitney Houstons bisættelse, der ifølge familien kommer til at foregå under private former fra New Hope Babtist Church i Newark. Dog ikke mere privat, end at flere tv-selskaber har fået lov til at transmittere direkte fra begivenheden, der følges tæt af fans og andre interesserede verden over.
 
Blandt de specielt indbudte på gæstelisten er Stevie Wonder, Elton John, Beyoncé og hendes mand Jay-Z, Oprah Winfrey og Bill Cosby samt den demokratiske politiker og præst Jesse Jackson. Også Kevin Costner kommer til Whitney Houstons bisættelse og han har meddelt, at han i forbindelse med bisættelsen vil holde en kort mindetale.
 
Kevin Kostner og Whitney Houston spillede hovedrollerne og delte utallige filmkys, da filmen ”The Bodyguard” i 1992 ramte verdens biografer. Her spillede Kevin Costner den personlige bodyguard for Whitney Houston.
 
Hvorvidt en anden af d kendte i Whitney Houstons liv, hendes eks-mand Bobby Brown, også dukker op til bisættelsen. De blev skildt i 2007 efter 15 års ægteskab – flydt med stoffer, alkohol og vold. Sammen har de datteren,d en 18-årige Bobbi Kristina Brown.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu