Wichmann beskylder DBU for justitsmord

14. marts 2013 10:20 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Wichmann beskylder DBU for justitsmord
Billede mangler

Der opstod stor hurlumhej i december, da FC Vestsjællands Kristoffer Wichmann dukkede op på landets nyhedssider mistænkt for matchfixing.

Efterfølgende idømte Dansk Boldspil-Union, DBU, ham et halvtårs karantæne, mens spillerens arbejdsgiver så sig nødsaget til ligeledes at suspendere ham i klubben.

Til DR Sporten fortæller hovedpersonen selv, hvor hårdt det har været at havne i en sag, han, selv mener, er uskyldig i.

– Jeg har aldrig oplevet noget lignende, det må jeg være ærlig at sige. Det har været ekstremt hårdt i den forstand, at jeg er blevet udstillet som en top-kriminel, siger Kristoffer Wichmann fortsætter:

– Men jeg er ikke nogen kriminel. Jeg har ikke gjort noget ulovligt, og det er hårdt at blive antastet på den måde. Det bliver svært på lang sigt, for selvom mange nok godt kan se, hvor grotesk en situation, jeg er havnet i, så hænger sådan noget som det her ved.

Wichmann har anket sin karantæne til DBUs appeludvalg og håber på, at en ny afgørelse kan få få ham tilbage på fodboldbanen hurtigst muligt. Samtidig erkender han, at hans ry i fremtiden vil være blakket takket være DBU.

– Jeg havde håbet på, at jeg skulle være en del af fodboldverdenen i mange år endnu. Jeg håber, at det stadig kan lade sig gøre, men jeg ved også, at det er en meget lang og hård vej. Og man er naiv, hvis man tror, at det ikke får omkostninger for min fremtid, fortæller Wichmann.

Han ved endnu ikke, hvornår DBU’s appeludvalg træffer en afgørelse.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu