Wieghorst: Jeg skal aflaste Michael

18. februar 2013 21:44 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Wieghorst: Jeg skal aflaste Michael
Billede mangler

Morten Wieghorst fik sin ilddåb som assisterende manager i Swansea City, da holdet søndag tabte med hele 0-5 ude mod Liverpool. Men den tidligere danske U21-landstræner er glad for, at han tog springet til Premier League.

 

– Én ting er at få lov at arbejde under Michael Laudrup, som jeg synes er en rigtig dygtig træner. Noget andet er, at det er i Premier League. Det er selvfølgelig stort. Det er dygtige spillere, som er over det hele. Vi har en rigtig dygtig trup, men der er mange dygtige hold, og der er mange forskellige spillestile, så det bliver spændende at komme i gang og stifte bekendtskab med det hele, siger Morten Wieghorst til TIPS-bladets hjemmeside.

Meningen med Morten Wieghorsts ansættelse er, at han skal aflaste Michael Laudrup.

– Én ting er at få lov at arbejde under Michael Laudrup, som jeg synes er en rigtig dygtig træner. Noget andet er, at det er i Premier League. Det er selvfølgelig stort. Det er dygtige spillere, som er over det hele. Vi har en rigtig dygtig trup, men der er mange dygtige hold, og der er mange forskellige spillestile, så det bliver spændende at komme i gang og stifte bekendtskab med det hele, siger den tidligere FCN-træner, der som aktiv spiller optrådte for Lyngby, Dundee FC, Celtic og Brøndby.

– .Som Michael udtalte, ledte han efter en assistent, som havde prøvet på egen krop at være cheftræner, og som vidste, hvad det ville sige at skulle tage beslutninger, som har visse konsekvenser.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu