Wieghorst: Swansea passer mig perfekt

8. februar 2013 17:17 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Wieghorst: Swansea passer mig perfekt
Billede mangler

Dagen efter bomben sprang, er Morten Wieghorst på plads i Swansea. Michael Laudrups nye højre hånd og assistenttræner blev præsenteret på Liberty Stadium fredag eftermiddag. Wieghorst kommer direkte fra jobbet som dansk U/21-landstræner, men det kommende halvandet år arbejder han under Laudrup i Premier League.

– At få chancen for at arbejde sammen med ham er en stor mulighed for mig. Det er en chance for at arbejde med en rigtig god manager på et Premier League-hold med spillere af stor kvalitet, sagde Morten Wieghorst ved præsentationen i det sydlige Wales.

Wieghorsts ankomst skubber Erik Larsen ud af trænerrollen og ind i en tjans som international spejder. I stedet overtager den tidligere FC Nordsjælland-træner pladsen på bænken ved siden af Michael Laudrup og first team coach Alan Curtis.

– Jeg har set mange af Swanseas kampe i denne sæson, fordi en dansk tv-station sender mange af deres kampe, og jeg har været meget imponeret. Spillestilen passer perfekt til mig, og jeg kan ikke vente med at komme i gang, forklarede Wieghorst.

Også hans nye chef er tilfreds med ansættelsen af en af de mest talentfulde trænere i dansk fodbold.

– Han kommer til at passe utrolig godt ind her, fastslog Michael Laudrup.

Morten Wieghorst har fået lov til at stå i spidsen for det danske U/21-landshold i de tre kampe, holdet har på programmet inden sommerferien. Hvis DBU vel at mærke ikke finder en afløser inden da. DBU, der har givet træneren lov til at rejse til Swansea, har også ret til at kalde ham ind som ny, dansk A-landstræner, hvis de skulle ønske det, inden kontrakten udløber i næste sommer.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu