Wilbek: Forfejlet kritik af mig

28. januar 2013 16:04 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Wilbek: Forfejlet kritik af mig
Billede mangler

Landstræneren forklarede sig endnu engang i Københavns Lufthavn, da han satte flere ord på sin sygdom, der endte i et afbud til et pressemøde og en sur spansk kollega

 

Det kom til at handle om en masse andet end dårligt spil og et pinligt nederlag søndag aften, da Wilbek ikke dukkede op til det officielle pressemøde i Barcelona.

Den spanske landstræner Valero Rivera rasede over Wilbeks manglende tilstedeværelse, fordi han åbenbart ikke var blevet givet meldingen om, at den danske landstræner var syg og måtte tage hjem. Det satte gang i en enorm medieinteresse, og Ulrik Wilbek satte ved ankomsten i lufthavnen på TV 2 News på plads, hvad der var sket:

– I alle de år, jeg har været landstræner, har jeg altid gået til de officielle pressemøder, og der har været kollegaer, der er udeblevet, uden at jeg har kommenteret på det. Jeg havde ligget syg i to dage, og jeg ville gerne hurtigt hjem, og vi spurgte gentagne gange, om der var pressemøde. Da vi spurgte tredje gang, om der var pressemøde og stadig ikke fik noget svar, så sagde lægen: ’Vi kører nu!’, fortalte Wilbek, der sluttede af med at sige:

– Jeg synes ærligt talt, at det er en temmelig forfejlet kritik. Vi gjorde, hvad vi kunne. og jeg synes egentlig ikke min sygdom har noget med alt det her at gøre. Det vil jeg gerne have været foruden, men der er nogen, der er gået meget op i det, sagde Wilbek.

TV 2 News’ udsendte reporter spurgte også, om EM 2014 på hjemmebane stadig som planlagt bliver med Ulrik Wilbek ved roret, og til det svarede landstræneren:

– Ja, det er stadig planen, svarede han og kom med en lille stikpille:

– Medmindre man synes, at en sølvmedalje gør, at jeg bør gå.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu