Wilbek glad for Mikkel-operation

1. marts 2013 15:07 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Wilbek glad for Mikkel-operation
Foto: Facebook.

Landstræner Ulrik Wilbek ser frem til, at Mikkel Hansen lægger sig under kniven for at blive den knæskade kvit, som har plaget ham i et halvt år.

 

Torsdag fortalte Mikkel Hansen til Politiken, at han satser på at blive opereret for den genstridige knæskade, som ifølge Hansen forhindrer ham i at præstere på absolut topniveau.

– Jamen det er jeg sådan set rigtig godt tilfreds med, fordi det er jo det, vores læger har anbefalet hele tiden, siger Ulrik Wilbek med henvisning til, at landsholdet i oktober anbefalede en operation til Mikkel Hansen.

Men det valgte Paris Handball at ignorere, da pariserne mente, at Hansen godt kunne spille trods problemerne med knæet. Nu ser Ulrik Wilbek dog frem til, at den danske stjerne igen kan få styr på fysikken og komme helt op i gear til næste sæson – og han håber på, at Mikkel Hansen kan få lov at blive opereret kort tid efter, Paris Handball har sikret sig det franske mesterskab.

– Vi har nok stiltiende accepteret, at Mikkel skulle spille kampe, indtil den der Paris-klub har vundet mesterskabet. Men nu ser det ud til, at de kan blive mestre nogle runder før sæsonafslutning, og det ville være positivt, så Mikkel kan få operationen og blive klar til næste sæson, siger landstræneren med henvisning til, at hovedstadsklubben aktuelt fører den franske liga med syv point ned til nummer to.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu