Wilbek: Håndbremsen var trukket

23. januar 2013 22:41 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Wilbek: Håndbremsen var trukket
Billede mangler

Landstræner Ulrik Wilbek vil have medaljer med hjem fra VM, men kræver ændringer

 

Ved pausen af kampen mod Ungarn så alt ud til, at Danmark stille og roligt kunne spille sig til en VM-semifinale. Men på trods af en 18-11-føring, så kom danskerne i problemer alligevel og måtte til det sidste knokle for at vinde 28-26.

– Jeg er en lettet mand. Lige så godt vi spillede i første halvleg, ligeså dårligt spillede vi i anden. Håndbremsen var trukket, siger Ulrik Wilbek til TV2 Sporten.

I de første30 minutter fungerede alt for Danmark. I forsvaret stod de kompakt og afviste det meste. Særligt Niklas Landin var storspillende i målet og lå længe på en redningsprocent på 70. Kontraløbene fungerede også for Danmark, og fløjene var sikre i alt.

Stjernespilleren Mikkel Hansen var ikke fyldt med mål, men han bidrog også godt i kontraen, og da danskerne gik til pausen, var det vel de færreste, der kunne forstille sig, at Danmark ville komme i problemer. Det gjorde de, og først til allersidst var sejren sikret. – Nu har vi en klar målsætning om at få medaljer. Det gør man nemmest ved at vinde semifinalen, men det kræver, at vi hæver spillet voldsomt, siger Ulrik Wilbek.

Udover Niklas Landin så storspillede Hans Lindberg også. Med 10 mål var han en afgørende faktor for Danmark.- Jeg er da glad. Det meste lykkedes for os i første halvleg, men så kommer vi i problemer. Nu er jeg bare lykkelig over, at vi vidner efter at have været i så tæt en kamp, siger Hans Lindberg til TV2 Sporten. – Dommeren dømmer meget mærkeligt, men i bund og grund spiller vi ikke godt i anden halvleg. Nu er det en semifinale, og selvfølgelig vil vi gerne have medaljer. Vi er ikke nået dertil for at tabe, siger Lindberg. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu