Wilbek efter håndbold-finale: Værste oplevelse nogensinde

28. januar 2013 08:04 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Wilbek efter håndbold-finale: Værste oplevelse nogensinde
Håndbold-landstræner Ulrik Wilbek.
Ulrik Wilbek

Håndbold-landstræner Ulrik Wilbek.

Ulrik Wilbek var magtesløs og kunne ikke have gjort det anderledes for at forhindre rekordnederlaget til Spanien ved håndbold-VM, vurderer han.

 

Sådan konkluderer han selv det smertefulde rekordnederlaget til Spanien i VM-finalen på 19-35.

– Det var bare rigtig ærgerligt at slutte af på denne måde. Det var absolut den værste oplevelse håndboldmæssigt nogensinde, siger landstræneren til Jyllands-Posten.

Han kunne intet stille op for at forhindre det smertefulde nederlag, forklarer han.

– I behøver ikke spørge, om der var andet, vi kunne have gjort, for det var der ikke. Umiddelbart har jeg ingen forklaring på nederlaget, andet end at det så ud som om, at der ikke var mere tilbage overhovedet. Og så gik alt galt, siger landstræneren.

Wilbek har selv taget al fokus siden nederlaget, da han ikke dukkede op til det officielle pressemøde kort efter finalen.

I dette interview giver han dog ikke selv forklaringen på sit forsvindingsnummer, men man skal nok ikke have en phd. i psykologi for at regne ud, at han har været rasende over indsatsen i Barcelona.

Præstationen bliver betegnet således af landstræneren:

– Det var rædselsfuldt. Man stod og håbede på, at den kamp snart kunne blive færdig. Det var ligegyldigt, hvad jeg gjorde, og hvem jeg satte ind, så skød den næste bolden væk og brændte, siger han og langer ud efter sine spillere:

– Og nogle var så trætte, at de slet ikke kunne spille. René Toft kunne slet ikke spille, så det var bare nedtur.

Det må nok siges.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu