Se Wilbeks egen forklaring: Nødt til at gå

28. januar 2013 15:04 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Se Wilbeks egen forklaring: Nødt til at gå
Allerede i efteråret var Ulrik Wilbek klar til at forlade posten som landstræner for de danske herrer. Foto: Facebook.
Ulrik Wilbek

Ulrik Wilbek. Foto: Facebook.

Søndag aften måtte DHF’s pressechef Finn Tage Jensen forklare årsagen til Ulrik Wilbeks afbud til det officielle pressemøde. Nu fortæller landstræneren selv om afbuddet

 

Spaniens træner Valero Rivera var mildest talt skuffet over Wilbeks manglende tilstedeværelse ved det officielle pressemøde efter Danmarks finalenederlag på 19-35 ved VM i håndbold, men ifølge Ulrik Wilbek selv var der en ganske god forklaring, som den spanske landstræner måske burde have ventet på, inden han begav sig ud i vendinger som ‘uværdigt’ og ’skuffet’.

Læs også: Ærgerlig Morten Stig beklager Wilbek-sag

Ulrik Wilbek var med egne ord ikke i stand til at deltage i det pressemøde, som på grund af medaljeoverrækkelsen først fandt sted halvanden time efter kampen. Det fortæller han mandag til sporten.tv2.dk:

– Jeg ventede en time, og i den tid forsøgte vi at finde ud af, hvornår pressemødet blev afholdt. Men da der var gået en time, og vi stadig ikke havde fået en melding, tog jeg hjem til hotellet sammen med vores læge. Det var jeg nødt til. Jeg var rigtig utilpas og havde på det tidspunkt ikke sovet ordentligt i to dage, siger Ulrik Wilbek til sporten.tv2.dk.

Se også: Ekspert kritiserer DHF i Wilbek-sag

Hvad Wilbek fejlede vil han ikke meddele. Landsholdet er på vej hjem fra Spanien, og de lander i Danmark først på eftermiddagen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu