Winther: Kravene er helt urimelige

30. januar 2013 09:10 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Winther: Kravene er helt urimelige
Billede mangler

24 millioner er hurtigt blevet til 31 millioner for Brøndby i feriepengesagen, siden klubben tabte feriepengesagen i efteråret.

 

På få måneder er beløbet, som klubben skylder over 50 både tidligere og nuværende spillere, steget betragteligt, og det skyldes et rentekrav på 18 procent.

Netop dette er et springende punkt i forhandlingerne mellem Brøndby og Spillerforeningen, der dagen og natten igennem tirsdag har forhandlet hårdt for at få en aftale på plads, så klubben kan overleve, men parterne er langt fra hinanden.

– Jeg har forliget mig med, at vi skal betale pengene til Spillerforeningen. Men det er helt urimeligt, at vi skal betale 18 procent i rente. I gamle dage kunne man nærmest komme i fængsel for at opkræve sådanne overrenter. Det er helt ude i hampen, siger Brøndbys næstformand, Benny Winther, til Jyllands-Posten.

Helt præcist skal Brøndby betale 11 millioner mere nu, end hvis pengene var betalt til tiden i de forgangne år.

Og hvis ikke Spillerforeningen begynder at slække på sine krav, vil Benny Winther offentliggøre modpartens ‘ultimative krav’. – Ja, det er for at presse Spillerforeningen, bekræfter Benny Winther og udelukker, at det er en forhandlingstaktik: – Nej, det er det ikke. Der er intet forhandlingstaktisk i det, når de stiller nogle krav, vi ikke kan opfylde, tilføjer han.

Klubben og Spillerforeningen vil onsdag offentliggøre, hvordan nattens forhandlinger er gået, og der er nu kun et døgn tilbage, før lønnen skal udbetales.

Hvis ikke parterne finder frem til en aftale, er det lig med en konkurs.  – Hvis det går galt, er det vigtigt for os at melde ud, hvem der er skyld i, at det går sådan, siger Benny Winther.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu