Wolves-kaptajn stikker hårdt til Ståle

12. februar 2013 13:15 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Wolves-kaptajn stikker hårdt til Ståle
Billede mangler

Ståle Solbakken har selv fortalt, at fyringen af ham i Wolverhampton efterlod ham forbandet bitter, og han har nok ikke fået en bedre smag i munden efter at have læst, hvad en af hans tidligere spillere nu proklamerer.

 

Selvom klubben faktisk er dumpet tre pladser ned i tabellen efter Ståle Solbakkens afsked (de ligger pt. nummer 21, red.), så roser anfører Karl Henry alligevel nordmandens afløser Dean Saunders, som han gerne havde set i front for klubben allerede fra sæsonstart.

– Vi er nødt til at begynde at vinde kampe. Vi må smøge ærmerne op og komme ud af det her. Vi har ikke råd til at rykke ned. Men drengene kan godt lide den nye manager. Han er en god manager, og havde vi haft ham fra starten af sæsonen, så havde vi ligget i den anden ende af tabellen, lyder nedsablingen af Ståle Solbakkens kvaliteter sammenlignet med Saunders på klubbens egen hjemmeside.

Wolverhampton, der sidste år rykkede ned fra Premier League, ligger lige nu kun én plads over direkte nedrykning til League One, og det har været en hård tid de seneste 12 måneder, hvor tre managers har været gennem systemet:

– Det har været 12 hårde måneder, hvor klubben har gennemgået forandringer. De seneste par år har været katastrofale – selv det år, hvor vi blev i Premier League. Det har tappet os mentalt, og forrige sæson var en katastrofe fra start til slut, siger Karl Henry.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu