Wordfeud-snydere taber til ærlige spillere

10. maj 2012 09:20 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Wordfeud-snydere taber til ærlige spillere
Billede mangler

De mange snydere i smartphone-spillet Wordfeud taber til ærlige habile spillere, viser forsøg lavet af feudmaster.
 
Wordfeud er stadig en kæmpe smartphone-dille og som ofte omtalt, bruger mange spillere en såkaldt ”snydeapp”, der i princippet skulle kunne hjælpe til at vinde spillet.
 
Men spiller man mod en habil wordfeud-spiller, så er det måske i virkeligheden sig selv, man snyder ved at bruge en snydeapp. Det viser et forsøg lavet af folkene bag feudmaster.dk.
 
Feudmaster.dk har nemlig lavet et eksperiment, der viser, at snudeappen ikke kan vinde over ærlige habile spillere.
 
– Vi testede det ved at spille mod os selv. Den ene spiller skulle vælge det ord, snydeprogrammet valgte som den første – og den anden spillede uden hjælpemidler. Endvidere var kravet, at mennesket skulle spille forholdsvis hurtigt med højst 15 sekunder pr. træk. Og så valgte vi en forholdsvis åben spillestil – til forskel fra den kompakte, vi foretrækker mod gode modstandere, fortæller Mogens Jerløv, der også har skrevet bogen ”Vind i Wordfeud”, til fyens.dk.
 
Den største forhindring med snudeprogrammerne er den taktiske forståelse for spillet – eller rettere mangel på samme.
 
I stedet for at tænke langsigtet jagter snydeappen den kortsigtede gevinst – derfor kommer man via et snydeprogram ret hurtigt foran i spillet. Men på sigt hævner det sig og spiller man mod en  trænet wordfeud-spiller, så taber man.
 Sådan slår du en snyder
Hvad skal man så gøre, hvis man selv får mistanke om, at man er oppe mod en snyder? Mogens Jerløv giver følgende fire anbefalinger:
1. Lad dig ikke skræmme af, at snydeprogrammet kommer foran. Efterhånden som brættet bliver fyldt med bogstaver, bliver fordelen mindre for snyderen.
2. Spil kompakt. Det reducerer antallet af lange ord, der kan anbringes – og undergraver derfor snydeprogrammets fordel.
3. Vær opmærksom på at udnytte de bonusfelter, som snydeprogrammet igen og igen blotter. Og husk at blokere felterne, hvis du ikke selv kan udnytte dem.
4. Ligger du på et snit under 350 point, har du næppe mange chancer. Men så må du jo bare læse nogle flere artikler eller bøger – eller spille nogle flere spil. Du kan også vælge at købe et snydeprogram, men så bliver du aldrig bedre til ”Wordfeud” – snarere tværtimod. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu