ANNONCE

Wozniacki fejret i Melbourne med manér

28. januar 2018 09:48 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk og Ritzau Fokus

Søndagen stod på sejltur og champagne i Melbournes botaniske have for den danske Australian Open-vinder.

Wozniacki fejret i Melbourne med manér
Caroline Wozniacki fejrede søndag sin triumf i Australian Open, hvor hun lørdag vandt sin første grand slam-titel. Foto: Thomas Peter/Reuters

Tennisstjernen Caroline Wozniacki blev søndag fejret med manér i Melbournes botaniske have efter sin triumf i Australian Open.

Her blev den 27-årige dansker sejlet rundt på havens lille sø med vindertrofæet om bord.

Bagefter poppede Wozniacki også en champagne og satte ord på lørdagens bedrift, hvor hun i en nervepirrende finale slog rumænske Simona Halep i tre sæt.

– Det er stadigvæk meget surrealistisk. De sidste ti timer eller deromkring har været vanvittige, og der sker meget omkring mig. Jeg har sovet halvanden time i nat, så det er ikke så meget. Jeg er overvældet, spændt og lykkelig. Det er en blanding af mange forskellige følelser, siger Wozniacki til turneringens hjemmeside.

Danskeren har været professionel tennisspiller i mere end ti år og for det meste tilhørt verdenstoppen. Frem til lørdag var det dog aldrig lykkedes at vinde en grand slam-turnering.

– Det er noget, jeg har drømt om, siden jeg var en lille pige. Så det betyder meget for mig at være her nu og have det her trofæ i hænderne.

– Det var svært at falde i søvn, for der var mange ting, der gik gennem tankerne – nummer et i verden og grand slam-vinder. Det kunne ikke være bedre lige nu, siger hun.

Fantastisk følelse

Til BT fortæller hun derudover, at hun siden sejren ikke har haft mange minutters ro. Følelsen af at have det flotte trofæ stående ved siden af sengen gjorde dog situationen mere eller mindre fantastisk.

– Her til morgen var det skønt at vågne og som det første tænke, at jeg ikke blot har vundet min første Grand Slam-titel, men også generobret førstepladsen på verdensranglisten, fortæller hun til BT. 

Udover førstepladsen på verdensranglisten og titlen som vinder af en grand slam, har Wozniacki vundet 19,4 millioner kroner for sejren lørdag.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu