Wozniacki fik advarsel for at bryde reglerne

22. februar 2013 11:31 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Wozniacki fik advarsel for at bryde reglerne
Far Piotr var tydeligt bekymret i starten af kampen. Foto: Getty Images/All Over.

Advarslen kommer fordi Caroline snakkede med sin far, Piotr, under kampen. Foto: Getty Images/All Over.

Det danske tennises måtte ikke snakke med sin far under kampen.

 

I sin kamp mod Marion Bartoli i kvartfinalen, hvor Caroline Wozniacki vandt og sikrede sig en plads i fredagens semifinale i Dubai Duty Free Tennis Championship, fik hun udover en plads bland de sidste fire også en påtale for at bryde reglerne. Det skriver sport360.com.

Overtrædelsen skete, da Wozniacki udvekslede et par ord med sin far og træner, Piotr Wozniacki, og derfor fik hun en advarsel for ‘ulovlig coaching’.

– Jeg er ikke sikker på, om det er coaching, når jeg taler med min træner, men det er åbenbart nye regler, så jeg kan åbenbart ikke sige noget mere, siger Caroline Wozniacki, der altså ikke lød til at tage advarslen særlig tungt, om episoden ifølge sport360.com.

Læs også – Galleri:  Caroline Wozniacki er i semifinalen i Dubai

Danskeren er dog ikke den eneste til at få en reprimande i Dubai. Både Serena Williams og Victoria Azarenka har fået bøder for at trække sig fra turneringen. Derudover mister de også ranglistepoint for forseelsen, men da de to i øjeblikket er henholdsvis nummer et og to i verden og desuden har tjent millioner på deres tennisspil, er det næppe noget, de ligger søvnløse over.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu